lørdag den 16. januar 2010

Vrisseri fra en ældre herre

Har Danmark en statsmand ?

Er der nogen der har bildt Lars Løkke ind , at hvis han købte 10 jakkesæt ,ville han på kort tid blive forandret fra drukmås til statsmand.
Ja så har vi jo Lene Espersen, er der nogen der har hørt hende beklage eller kommentere at hun har sendt en dansk statsborger ( ingen ved om hun er skyldig ) ud af Danmark.
Skulle man fedte for Amerikannerne ?????
Lene espersen , gå tilbage i arkiverne, og se så hvor mange narkoforbrydere og pædofile Danmark har brugt formuer af kroner på at få hjem ,især fra østen.
Det var mennesker der var taget på fersk gerning ,altså skyldige.
Lene Espersen hold pølserne fra arbejdernes efterløn ,koncentrer dig istedet om at give bankdirektørerne og dine venner i Hellerup og omegn nogle større bonusser.

De knokler jo røven ud af bukserne ,IK
Jo så har vi jo fået en ny Elleman ,hun har kun siddet et år ,og har allerede lavet 4-5 bommerter ,hun kan ikke se der er fattige i Danmark ,og så siger hun det er godt de kan få hjælp hos frelsens hær og lignende ,men alle ved jo der ikke er penge nok ,der er jo også hjemløse der er døde af kulde !
Jeg troede et land skulle sørge for deres borgere ,men det er nok kun når det er til deres egen fordel.
Hun vil jo også trække en madordning ned over borgerne ,hvad i helvedet rager det hende hvad folk giver deres poder at spise, Diktatur.
Nu har de skide politikere tudet os ørene fulde med hvor usundt det er at ryge.

Og nu vil de frigive hash ,er de sindssyge ??
"Statsmanden" og hans kumpaner brugte over en miliard kroner på et klimatopmøde der gik dårligt ,alle ved det mest var Kinersernes skyld----Men ingen tør sige det højt !
Det går sgu rigtigt godt ,ik
Politiet fik en masse penge så de rigtigt kunne træde vores borgerrettigheder under fode ,det kan jo være de har lært det af de kinesere de ikke ville genere.
At fængsle ikkevoldelige demonstranter 3 uger ,man skulle tro de selv havde røget noget af den hash de vil frigive.
Hvem sagde en begyndelse til en politistat.

Ja så skete der igen en katastrofe ,og Ulla Tørnæs skulle lige vide hvad F.N mente der var brug for ,når en hel by er styrtet sammen ,er det så ikke bare at få fingeren ud ,og få sendt hvad man kan skaffe her og nu ,det er vist ikke studenterhuen der har trykket, så hun er blevet platfodet !
Spark hende ud.
Brian Mikkelsen og Claus Hjort Frederiksen gider jeg ikke at kommentere på ,kun at de er en lige så stor katastrofe som den der er sket i Haiti----Jeg fik ikke ordet-jeg tog det selv !!

Robert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Faste læsere

Om mig

Mit billede
Furesø, Nordsjælland, Denmark
Ganske almindelig pensionist der pludselig har fået for meget tid